MENIU

Rapid s-a calificat în primăvara europeană

Rapid este cea de-a treia echipă românească ce a obţinut calificarea în primăvara europeană!

Deşi nu a jucat în ultimele meciuri din grupe, echipa giuleşteană a obţinut calificarea în 16-imile Cupei UEFA graţie rezultatului din meciul PSG - Panathinaikos.

Echipa greacă trebuia să nu piardă, pentru ca Rapidul să meargă mai departe în Europa, lucru care s-a şi întâmplat. Rapidul a terminat grupa G a Cupei UEFA pe locul 3 şi va juca în 16-imi cu una dintre câştigătoarele grupelor.

În Cupa UEFA s-au mai calificat şi echipele Steaua şi Dinamo.

Steaua a terminat grupa E a Ligii Campionilor pe locul 3 şi va juca în UEFA cu una din echipele clasate pe locul doi în grupe.

Dinamo este calificată şi ea în 16-imile Cupei UEFA, în meciul de joi cu Tottenham urmând să se decidă dacă va ocupa primul loc sau doar locul doi în Grupa B.

În 16-imile Cupei UEFA sunt deja calificate echipele clasate pe locul 3 în grupele Ligii Campionilor. Acestea sunt: Steaua Bucureşti, Benfica, ŢSKA Moscova, AEK, Şahtior Doneţk, Werder Bremen, Spartak Moscova şi Bordeaux.

Grupele Cupei UEFA - Rezultatele de miercuri şi echipele calificate

Grupele Cupei UEFA - Programul meciurilor de joi

Echipele clasate pe primul loc în grupele Cupei UEFA vor juca cu echipele clasate pe locul 3. Echipele clasate pe locul doi în grupele Cupei UEFA vor juca cu echipele care s-au calificat din grupele Ligii Campionilor. În 16-imile Cupei UEFA nu se pot întâlni echipe din aceeaşi ţară.

Grupele Cupei UEFA - Program, rezultate, clasamente actualizate
Mai multe articole despre:
Cupa UEFA Rapid