MENIU

Rapid joacă ultimul meci pe Giuleşti. Ce se întâmplă cu bătrâna arenă

FC Rapid va disputa, sâmbătă, împotriva echipei Înainte Modelu, ultimul meci oficial pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu înaintea demolării acestuia în vederea modernizării pentru EURO 2020, iar în această partidă Daniel Pancu îşi va face retragerea din cariera de jucător.

Instalat în funcţia de antrenor la FC Rapid în 2 octombrie, Pancu (41 de ani) a declarat că va evolua pe finalul partidei cu Înainte Modelu din etapa a 14-a a Seriei a II-a din Liga a III-a, conform Agerpres.

Daniel Pancu susţine că noua arenă din Giuleşti trebuia proiectată cu o capacitate de 19.100 de locuri, la fel ca actualul stadion. "Cel mai potrivit era ca stadionul nou să aibă capacitatea veche, cea de 19.100 de locuri. Nu ştiu dacă se mai poate face ceva acum în privinţa asta, dar 14.000 este puţin. Cu Rapid în Liga I şi cu un stadion modern cred că vom bate recordul la abonamente în România. Însă meciurile importante din cupele europene sau derby-urile când vor fi se pot disputa pe Arena Naţională", a precizat Pancu.

Mai multe articole despre:
Rapid joacă ultimul meci pe Giuleşti