MENIU

Primul interviu al lui Reghe de la revenirea la Steaua. A vorbit despre eliberarea lui MM Stoica

Noul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a susţinut vineri prima conferinţa de presă de la revenirea pe banca roş-albaştrilor. Acesta a vorbit despre obiectivele impuse de Gigi Becali, dar şi despre eliberarea lui MM Stoica, încarcerat după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor.

"Steaua pentru mine reprezintă foarte mult. Faptul că vin acasă, o să fiu împreună cu familia, cu cei dragi, faptul că Steaua trece printr-o perioadă grea o să fie pentru mine o provocare mare. Niciodată nu cred că o echipă a avut în ultimii ani o așa distanță față de Steaua. Toate astea au contat foarte mult pentru mine.

Credem și vom lupta până la capăt. Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul. Mai întâi, trebuie să câștigăm primul meci, asta e cel mai important. În momentul în care am hotărât că vin la Steaua știam că voi rezolva toate problemele pe care le am. Nu ajută cu nimic faptul că eu stau în tribună, jucătorii au nevoie să stau pe margine, lângă ei.

Îi mulțumesc lui Meme, care deși nu e cu noi, va fi în curând. MM o să fie lângă noi în cel mai scurt timp. Încercăm să refacem acel trio care a avut foarte mult succes în acei ani în care am fost eu antrenor. Încercăm să aducem echipa la nivel înalt. Sunt jucători buni, sunt jucători de valoare la Steaua. Trebuie să o luăm pas cu pas", a afirmat Reghe.

Citiţi şi:

Dosarul transferurilor: Mihai Stoica, aviz favorabil de la penitenciar pentru eliberare


Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Reghecampf