MENIU

Prima victimă a lui Rădoi, la Steaua! Un jucător important se gândește deja să părăsească echipa

Mirel Radoi a făcut deja prima victimă din mandatul său de antrenor al Stelei: Gabi Tamaș va fi propus mai multor cluburi din primele două ligi engleze în speranța realizării unui transfer.

"Voi avea o întâlnire la Londra cu mai multe cluburi din Championship și Premiership, iar multe echipe au nevoie de un fundas central. Binenteles ca o sa îl prezint si pe Gabi, poate îi gasesc un contract mai bun", a spus agentul Florin Manea la Sport.ro, citat de ziare.com.

Și tot Manea adaugă: „E normal să îi găsesc altă echipă dacă nu e titular. Eu am vorbit cu el şi îmi spunea că se înţelege foarte bine cu Mirel. Dar şi dacă ar fi nu ar fi o problemă să ne înţelegem cu Steaua să plece. Gabi nu e jucător să stea rezervă, a plecat de la West Brom, unde lua mulţi bani.” 

Tamas mai are un an și jumatate de contract cu Steaua si nu poate pleca in orice conditii. Fostul dinamovist ar fi pierdut lupta pentru titularizare cu Varela si Papp în ochii antrenorului Mirel Radoi, motiv pentru care ar vrea sa plece.

De fapt, Tamas a pierdut lupta la titularizare inca de la finalul sezonului trecut chiar si cu mai tanarul Alin Tosca. Fostul jucator al echipei nationale a avut probleme si cu accidentarile, insa atunci cand a fost apt nu a impresionat prea tare.

Pentru a-i acorda o sansa, Costel Galcă, fostul antrenor din Ghencea, l-a folosit pe Tamas atat in banda dreapta, cat si in centrul apararii, ceea ce nu pare să se mai repete și în mandatul lui Rădoi.