MENIU

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după ce Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la şefia FRF

<p>Mircea Lucescu</p>

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a declarat că decizia de a candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal nu a fost uşor de luat, precizând că a "luat-o cu inima, nu cu capul".

El a explicat că a demisionat din funcţia de director al Comisiei Tehnice a UEFA pentru a se dedica 100% campania electorale.

Ionuţ Lupescu este al treilea candidat la preşedinţia FRF. Până în prezent şi-au mai anunţat candidaturile actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, precum şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, a spus pentru gsp că l-a sfătuit pe Lupescu să candideze la acest post şi că este încântat că fostul internaţional i-a urmat exemplul.

"Nu mă surprinde decizia lui. Știam de mai mult timp că va intra în cursă pentru președinția federației. Am avut numeroase întâlniri cu el la nivel de UEFA, i-am remarcat creșterea profesională, am văzut cât de respectat e la nivel internațional și am realizat că Ionuț a devenit o personalitate fotbalistică europeană.

L-am sfătuit să candideze, chiar dacă era preocupat de faptul că ar fi timp prea scurt pentru campanie. Nu cred că era o temere îndreptățită", a zis Mircea Lucescu pentru sursa amintită.

 

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu Ionuţ Lupescu