MENIU

Prima reacție a lui Gigi Becali, după înjurăturile fanilor Stelei: „Ce să le ceri? Atât pot ei!”

Formația secundă a FCSB-ului dispută chiar în aceste momente duelul de foc cu marea rivală, CSA Steaua, și pot urca pe prima poziție în ierarhie în cazul unui succes!

După mai multe săptămâni de schimburi de replici între cele două părți, astăzi a venit ziua marelui duel. Fanii celor de la CSA Steaua s-au strâns la stadionul din Ghencea, cu aproximativ trei ore înaintea startului partidei și au creat o atmosferă de zile mari. Peluza Sud a steliștilor a aprins torțe și a avut mai multe mesaje de susținere pentru elevii lui Oprița. Suporterii formației din eșalonul al treilea nu l-au uitat însă nici pe Gigi Becali, pe care l-au apostrofat prin intermediul mai multor bannere și scandări.

Patronul FCSB-ului a reacționat imediat după aflarea celor întâmplate și consideră că toată această ură împotriva sa este doar din vina lui Florin Talpan. Afaceristul a avut însă și un mesaj pentru suporterii „militarilor”, cărora a ținut să le reamintească câteva episoade din trecut.

„Ce să le faci tată suporterilor de la Peluza Sud? Atât pot ei. Să mă înjure pe mine cât vor, dar să nu uite că acolo în Ghencea unde ei pun acum bannere împotriva mea, de fapt pun pe locul în care Gigi Becali a băgat bani. Gigi Becali a ținut în viață Ghencea."

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
gigi becali declaratii fani steaua