MENIU

Prima reacție a lui Florin Prunea, după ce a câștigat litigiul cu Dinamo! Ce sumă de bani urmează să primească din partea „câinilor”

Florin Prunea

Misiunea suporterilor formației din Ștefan cel Mare pare că este din ce în ce mai grea, asta după ce au rămas singuri în lupta pentru susținerea financiară a clubului, dar și pentru obținerea licenței în vederea sezonului următor!

Dinamo se află într-o situație delicată din toate punctele de vedere în acest moment, iar umilința din ultima etapă din Liga 1, 0-5 cu Viitorul Constanța, a zguduit din temelii vestiarul lui Jerry Gane. Dacă din punct de vedere sportiv „câinii” au acuzat probleme, nici din punct de vedere financiar lucrurile nu stau tocmai bine, iar suporterii-acționari ai „alb-roșilor” sunt obligați să facă rapid rost de bani pentru a asigura continuitatea clubului.

Fostul oficial al câinilor, Florin Prunea, a câștigat și el procesul intentat fostei sale echipe și urmează să primească aproximativ 40.000 de euro. Fostul portar al Generației de Aur are de încasat salariile restante pe mai bine de jumătate de an și a mărturisit că nu a solicitat nici măcar un euro în plus. Prunea a dezvăluit că a fost contactat de un membru DDB pentru a ajunge la o înțelegere, dar totul s-a încheiat rapid, fără ca suporterii-acționari să mai dea vreun semn.

Citește continuarea pe realitateasportivă.net

Mai multe articole despre:
dinamo liga 1 florin prunea declaratii