MENIU

Presa din Argentina ACUZĂ: "Ne-aţi furat visul!"

Finală dramatică pe Maracana

ARGENTINA-GERMANIA 0-1. Presa din ARGENTINA a avut o reactie dura dupa ce reprezentativa condusa din teren de Lionel Messi a fost invinsa de GERMANIA in finala Cupei Mondiale, scor 0-1.

Cel mai important ziar din Argentina, Clarin, sustine ca nationala lui Sabella a fost furata de arbitrul Nicola Rizzoli, care nu a acordat un penalti pentru o interventie asupra lui Higuain.

"Ne-ati furat vhttp://admin.realitatea.net/edit_news.php?show=news&id=1482281&resolution=savedisul!", a titrat ziarul argentinian. "Incredibil, arbitrul a acordat fault pentru Germania la o faza clara de penalti", a mai scris sursa citata.

Faza s-a petrecut in prima repriza, cand portarul Neuer a boxat mingea, iar apoi l-a lovit in figura pe Higuain.

GERMANIA-ARGENTINA 1-0. Germania este noua campioană mondială

GERMANIA-ARGENTINA. Reprezentativa Germaniei a câştigat Cupa Mondială pentru a patra oară în istorie, în urma victoriei de duminică, de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, obţinută după prelungiri, scor 1-0, în faţa selecţionatei Argentinei, scrie Mediafax.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mario Gotze, în minutul 113, după o pasă de la Andre Schurrle.

În minutul 30, Gonzalo Higuain a marcat pentru Argentina, însă golul nu a fost validat pe motiv de ofsaid.

GERMANIA-ARGENTINA. Meciul a avut loc pe Maracana. Argentina s-a calificat în finală după ce a trecut de Olanda, scor 4-2, la loviturile de departajare, iar Germania a învins Brazilia, scor 7-1.