MENIU

Președintele Federației Europene de Judo, Sergey Soloveychik, întrevedere cu Cozmin Guşă, şeful FRJ

România ar putea fi gazda Campionatelor Europene de Judo Seniori din 2020. Eforturile Federației Române de Judo nu au trecut neobservate de oficialii europeni care au venit la București pentru a vedea cu ochii lor ce poate oferi țara noastră Judo-ului mondial. Președintele Federației Europene de Judo, Sergey Soloveychik, a avut întrevederi atât cu președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, dar și cu autoritățile bucureștene.

Președintele Federației Europene de Judo a mărturisit în cadrul interviului acordat postului Realitatea TV scopul vizitei sale la București.

"Sunt aici datorită prieteniei și a bunelor relații pe care le am cu Federația Română de Judo și cu președintele acesteia, dl. Cozmin Gușă. Datorită lui sunt aici și împreună am inspectat locații în care ar putea fi organizat Campionatul European de Judo-Seniori din 2020. Este o oportunitate mare pentru România, pentru judo-ul românesc", a spus Sergey Soloveychik.

Vizita unuia dintre cei mai importanți lideri ai judo-ului mondial vine după ce Federația Română de judo și-a depus candidatura pentru organizarea Campionatului European de Judo din 2020 alături de Ungaria, Cehia, Serbia și Rusia. În ultima perioadă, evenimentele organizate sub patronajul Federației internaționale de Judo s-au transformat în adevărate spectacole iar promovarea sportului a reușit să atragă tot mai mulți fani, în special copii.

De origine rusă, la rândul său, Sergey Soloveychik a vorbit și despre pasiunea pentru judo a liderului de la Moscova, Vladimir Putin.

Urmăriți mâine, exclusiv la Realitatea TV, interviul integral cu președintele Federației Europene de Judo.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă judo Sergey Soloveychik