MENIU

Pele și Neymar, sărbătoriți la Carnavalul de la Rio

Neymar

Legendarul jucător brazilian Pele și actualul star al selecționatei "auriverde", Neymar, au fost sărbătoriți luni, în prima zi de defilări din cadrul Carnavalului de la Rio de Janeiro, însă niciunul dintre ei nu a putut participa la festivități.

Cei doi au fost onorați de școala de samba Grande Rio, care a avut ca temă a defilării sale orașul Santos, în care se află și clubul de fotbal la care s-au lansat Pele și Neymar.

Pele, triplu campion mondial cu naționala Braziliei, în vârstă de 75 ani, nu a putut asista la eveniment la recomandarea medicilor, conform portalului UOL. Cel supranumit "Regele" fotbalului a rămas cu un singur rinichi încă din perioada în care era jucător, iar în prezent are montată o proteză la un șold.

Neymar (24 ani), unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, se află în plin campionat cu FC Barcelona și ar fi fost destul de dificil să obțină o învoire din partea antrenorului Luis Enrique pentru a fi prezent la carnaval. El a fost reprezentat, însă, de tatăl și impresarul său, Neymar da Silva Santos, precum și de sora sa Raphaela.

Mai multe articole despre:
Pele Neymar