MENIU

Paștele în familia judo-ului românesc

Sărbătoare în familia Judo-ului românesc. Deşi se pregătesc intens pentru Europenele de la Varşovia, judokanii români au luat o bine-meritată pauză pentru sărbătorile pascale. Aceştia au gustat din produsele tradiţionale româneşti într-o atmisferă plină de voie bune, iar până la campionatele de Judo, sportivii au avut o competiţie de ciocnic ouă roşii.

Andreea Chiţu este o campioană desăvârşită la Judo, iar astăzi a mai câştigat o competiţie: cea de cionic ouă roşii.

Alături de ei, în ziua de Paşte, s-a aflat şi preşedintele Federaţiei de Judo, Cozmin Guşă.

Pe masa lor s-a aflat numai delicatese. În centrul atenţiei a fost însă mielul la proţap. Singurul care s-a dat în lături de la drob a fost Daniel Natea, poreclit ,,Uriaşul din Carpaţi". Acesta s-a delectat în schimb cu alte produse tradiţionale româneşti.

Atracţia zilei a fost ciobănescul mioritic Siret, câştigătorul Campionatului European Best of Breed. Judokanii se gândesc deja să îl adopte drept mascotă a Judo-ului românesc.

România va lua parte în perioada 20-23 aprilie la întrecerea continentală rezervată seniorilor atât la individual cât şi la echipe masculin. Delegaţia ce va face deplasarea în capitala Poloniei este următoarea:

Sportivi:

Pop Alexandra, -48 kg
Ungureanu Monica -48 kg
Chiţu Andreea -52 kg
Florian Larisa -52 kg
Szoke Laszlo -66 kg (participant la echipe)
Raicu Alexandru -73 kg
Cercea Marcel -73 kg
Vişan Vlad -81 kg
Szocs Elemer -81 kg
Bodârlău Cristian -90 kg
Matei Daniel -100 kg
Natea Daniel +100 kg

Colectiv tehnic:

Richter Simona – antrenoare
Andreica Gianina – antrenoare
Fleisz Aurelian – antrenor
Pop Mirela – medica
Hanas Mihai – maseur

La această competiţie, domnul Marius Jeberean, arbitru internaţional, a fost delegat de către Uniunea Europeană de Judo pentru a oficia meciuri din cadrul acestei competiţii.

 
Mai multe articole despre:
Galerie Foto judo sport Paşte