MENIU

O legendă a Formulei 1 despre Schumacher: Cineva, acolo sus, încearcă să-l ajute"

O legendă a Formulei 1 despre Schumacher: Cineva, acolo sus, încearcă să-l ajute"

Fostul pilot de Formula 1, austriacul Niki Lauda, el însuși grav rănit în anii '70, și-a exprimat convingerea, în presa germană, că "există Cineva, acolo, sus, care încearcă să-l ajute" pe Michael Schumacher, aflat, miercuri, în continuare în comă, după un grav accident de schi.

"Eu cred că există Cineva acolo sus, care încearcă să-l ajute în această situație. Eu, atunci, în situația gravă, am putut să mă ajut singur. Michael nu poate pentru moment să facă nimic", a declarat fostul pilot, într-un interviu pentru ediția de joi a jurnalului german Die Zeit, articol din care au apărut miercuri câteva extrase, scrie Agerpres. 

Ars grav, în special la față, când mașina i-a luat foc în timpul Campionatului Formulei 1 în 1976, înainte de a reveni pe circuite, Niki Lauda apreciază că de acum doar "Dumnezeu" îl poate ajuta pe Michael Schumacher să scape. "El decide lucruri pe care noi nu le putem pricepe. Nu pot, logic, să-mi explic cum de Michael nu a avut un accident ca pilot, ci la schi cu fiul și prietenii săi".

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher Formula 1 accident Niki Lauda