MENIU

O fostă glorie a fotbalului românesc, tratată de cancer. S-a împrumutat de bani pentru operaţie

Fostul căpitan al Stelei de la finalul anilor 70, Liţă Dumitru, a trecut prin clipe de groază. El a aflat că suferă de cancer la prostată, iar medicii l-au sfătuit să se opereze rapid. Intervenţia chirurgicală a avut loc în Germania.

"Profesorul Riedmiller mi-a zis să plătesc banii înainte, că operația nu are altfel loc. "Dacă aduceți banii marți, miercuri vă internez, iar joi vă operez", mi-a spus. Aveam la mine 12.000 de euro, bani pe care i-am împrumutat. Eu nu am avut bani de operație, am avut doar 2.500 de euro banii mei.

Profesorul a făcut socoteala din nou și, pentru că i-a șters pe alții de pe listă și m-a pus pe mine, a costat în final 21.800 de euro. Și cu 500 analizele, 22.300 de euro. Bani pe care nu-i aveam, așa că am intrat iar în panică. Nu credeam că mai pot face rost de atât... Numai că Ionel, prietenul meu de acolo, mi-a spus: "stai liniștit, că eu am banii ăștia și pentru viața ta fac orice. Plătim și după ne descurcăm noi...". Deci el m-a ajutat cel mai mult. Plus Gardoș cu 1.000 de euro, domnul Minea, Gigi și cam atât", a povestit Liţă Dumitru pentru Digisport.

Mai multe articole despre:
cancer Liţă Dumitru