MENIU

O CAMPIOANĂ din România a fost la un pas de SINUCIDERE

Nicoleta Radu
<p>Nicoleta Radu</p>
<p>Nicoleta Radu</p>
<p>Nicoleta Radu</p>
<p>Nicoleta Radu</p>

Nicoleta Radu, o romanca multipla campioana la fitness in America, a marturisit ca a fost pe punctul de a renunta la viata dupa ce s-a imbolnavit si a luat in greutate, anunta Cancan.

Nicoleta Radu este una dintre cele mai bine cotate sportive romance stabilita in strainatate. Multipla campioana la fitness in America a dezvaluit ca a fost pe punctul de a pierde lupta cu viata dupa o depresie puternica.

"I'm back in business. Acum fie intre noi, toti am mancat de Sarbatori. Nu m-as fi suparat daca era din vina mea. M-am imbolnavit. E normal sa nu mai fii in super forma cand zaci. Mi-a trebuit un an de ședințe psihologice, saptamanal, sa accept viata, loviturile ei, sa am rabdare si sa pot sa merg inainte fara sa innebunesc, s-o iau razna (cu droguri, alcool, cum fac alții). Sa intru in depresie, sa ma sinucid sau mai știu eu unde ajungeam daca nu aveam in spate o armata intreaga de medici. E greu sa cazi atat de usor si repede , dupa o viata intreaga de munca, sacrificii, durere in suflet. Timp in care trebuie sa stau si sa arat puternica, sa nu renunt la lupta impotriva morilor de vant, si sa știu ca sunt oameni care ma iubesc si ar fi distrusi fara mine. Toate astea m-au facut sa lupt pentru viata mea. Sa nu renunț ...in ultima clipa cand eram pe punctul de a o face....", a marturisit Nicoleta Radu, conform Cancan.

Mai multe articole despre:
fitness Nicoleta Radu fitness Nicoleta Radu