MENIU

Neymar s-a făcut de râs! A vrut să-i aducă un omagiu lui Stephen Hawking, dar a dat-o în bară

Neymar, vedeta fotbalului brazilian, a fost ţinta a numeroase critici după ce a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare într-un scaun cu rotile, fotografie însoţită de un citat din astrofizicianul britanic Stephen Hawking, decedat miercuri, acest omagiu fiind considerat de prost gust. Galeria Foto.

În plină convalescenţă în Brazilia după ce a fost operat la piciorul drept, atacantul lui Paris Saint-Germain apare zâmbitor în fotografie, pe o terasă însorită, în slip în fotoliul rulant, în slip în scaunul cu rotile, cu piciorul drept într-o atelă, conform Agerpres.

Fotografia, postată pe Instagram şi Twitter, este însoţită de un citat atribuit savantului: "Trebuie să ai o atitudine pozitivă şi să scoţi ce e mai bun din situaţia în care te afli".

Un curios omagiu, socotit de prost gust de mulţi internauţi, ca ziaristul american Grant Wahl, de la revista Sports Illustrated. Acesta a văzut în postarea lui Neymar "culmea egocentrismului". El a adăugat: "Situaţia temporară a lui Neymar în scaun cu rotile nu este câtuşi de puţin comparabilă cu cea a lui Hawking, care şi-a petrecut practic întreaga viaţă în această situaţie. Sunt sigur că Neymar nu a vrut să facă rău, dar în fine."

Cum s-a făcut Neymar de râs, în Galeria Foto.

Cel mai scump jucător din istorie, transferat de PSG la începutul sezonului pentru 222 de milioane de euro, Neymar a fost şi ţinta a numeroase comentarii caustice ale unor internauţi brazilieni.

"Odată cu moartea Stephen Hawking, Neymar este, efectiv, cel mai celebru bărbat în scaun cu rotile din lume", a afirmat Ruth Romcy pe Twitter.

"Băiete, e greu să te aperi după asta", a scris la rândul său @gustavocdp.

Neymar s-a accidentat pe 25 februarie, în meciul de campionat cu Olympique Marseille. Medicul care l-a operat a estimat că perioada de indisponibilitate va fi între "două luni şi jumătate şi trei luni", însă un nou bilanţ va fi realizat la mijlocul lui aprilie.

Neymar speră să revină în plină formă cu Selecao la Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iulie

Mai multe articole despre:
Stephen Hawking Neymar