MENIU

N-a mai rezistat: "Ţara asta n-a făcut prea multe pentru noi. România e norocoasă că ne are"

Echipa feminină de tenis a României va întâlni Canada în zilele de 10 și 11 februarie, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. Înaintea marelui duel, Sorana Cîrstea, 27 de ani, locul 38 WTA, a făcut o serie de declarații extrem de dure.

"România poate să facă trei echipe de Fed Cup. România nu stă în Simona Halep, avem destule jucătoare şi cred că ar trebui să putem să câştigăm cu echipa pe care o avem. Tenisul merge bine, probabil ne tragem una pe alta. România are noroc că are asemenea echipă, având în vedere că nu a făcut prea multe pentru noi", a declarat Sorana Cîrstea, conform Telekom Sport.

Pentru partida împotriva Canadei, căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu, le-a convocat pe Irina-Camelia Begu - locul 37 WTA, Sorana Cîrstea - locul 38 WTA, Raluca Olaru - locul 45 WTA, dar la dublu şi Ana Bogdan - locul 86 WTA. 

8.000 de spectatori sunt așteptați în Sala Polivalentă din Cluj, în fiecare zi a competiției, biletele fiind de mult epuizate. Totuși, aflând că Simona Halep nu va juca, mai mulți oameni care și-au cumparat bilete le-au pus la vânzare pe site-urile de anunțuri.