MENIU

“Mulțumesc, mamă”. P&G i-a adus la Soci pe mama și pe fratele biatlonistei Evei Tofalvi

P&G i-a adus la Soci pe mama și pe fratele biatlonistei Evei Tofalvi

La 36 de ani, Eva Tofalvi e la a cincea Olimpiada de iarna din cariera. Probabil, ultima. Ieri a participat la cursa de urmarie 10km, biatlon, o mai asteapta sambata proba favorita, de 15 km. Pentru prima data, mama ei, Gisella, si fratele Erno i-au fost alaturi din tribune, adusi de compania P&G in cadrul campaniei “Multumesc, mama”.

Locul 26 ocupat de Eva Tofalvi pare a fi o performanta modesta, insa la biatlon primele 30 de sportive din lume sunt extrem de apropiate ca valoare. Gisella, o femeie simpla si modesta din Harghita, si-a crescut copiii cu rabdare si i-a invatat sa fie demni in orice imprejurare. Erno a facut schi alpin, n-ai zice asta privindu-l cat e de masiv acum. Dar a concurat cu Luc Alphand, Alberto Tomba si Marc Girardelli, nume grele in probele care le-au adus glorie si bani. Acum vede pasiunea inca fierbinte a Evei si ii sustine potentialul nestins.

Eva Tofalvi a purtat de doua ori drapelul Romaniei la festivitatea de deschidere a JO. Pentru ea, ideea de "Multumesc, mama" e naturala, iar ocazia oferita de P&G inseamna o bucurie imensa. Gisella Tofalvi va sta la Soci pe toata perioada Olimpiadei si e fericita ca vede lucruri noi. Cel mai tare a impresionat-o insa bucuria oamenilor uniti de pasiunea pentru sport.

"Nu regret ca am lasat copiii sa faca ce-si doresc. Chiar daca n-au castigat medalii, au vazut lumea, au invatat ce inseamna goana dupa succes, ambitia, munca". E un fel de definitie a implinirii si, poate, a fericirii.

Mai multe articole despre:
biatlon Evei Tofalvi PG