MENIU

Mitică Dragomir a spus ce poate face Mititelu în continuare, după ce a pierdut procesul

Mitica Dragomir

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, joi, achitarea fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal Mircea Sandu şi a fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova. 

Cei doi au fost achitaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, folosirea influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere şi sustragerea de sub sechestru.

Dumitru Dragomir susține în continuare că el și ceilalți acuzați au respectat regulamentele și că totul a fost o făcătură.

”Trăim într-o țară în care nu știi... Chiar dacă ești cinstit corect și respect legea, a doua zi poți să fii la pușcărie. Nu s-a întâmplat, pentru că lucrurile se schimbă, nu toți judecătorii sunt cu dublă comandă. S-au aplecat asupra dosarelor, au înțeles ce s-a întâmplat, au lăsat partea sentimentală deoparte, care era profundă. Nu noi am făcut Universitatea Craiova să dispară. Noi am respectat regulamentele FIFA, UEFA, FRF și LPF și sentința dată de Comitetul Executiv a fost întru totul aprobată de votul Adunării Generale. Nimeni nu a putut să spună că am încălcat vreo lege”, a declarat Dumitru Dragomir la postul Digisport.

Dragomir nu se sperie că decizia ar putea fi întoarsă în civil: ”Domnul Mititelu poate să facă orice în civil, dar, în momentul în care ne-a achitat în penal, a căzut tot, asta e procedura. Niciun contract al jucătorilor nu era înregistrat în contabilitate și asta a pus capac la toate”.

Mai multe articole despre:
Dumitru Dragomir