MENIU

Mircea Rednic a dus vestea pe care dinamoviştii n-ar fi vrut s-o audă vreodată

Mircea Rednic, antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că formația din Șoseaua Ștefan cel Mare nu a terminat transferurile.

De asemenea, "Puriul" le-a dat o veste proastă fanilor lui Dinamo: Gnohere, golgheterul "câinilor", ar putea pleca din Ştefan cel Mare.

''N-am terminat transferurile, le vom termina atunci când se va încheia perioada oficială. Vrem să mai aducem unul sau doi jucători, să completăm lotul ca valoare. Poate în atac avem nevoie, depinde ce se va întâmpla cu Gnohere, dacă se va concretiza transferul lui. El are oferte", a declarat Rednic în cantonamentul de la Săftica.

Tehnicianul a precizat că la Dinamo lucrează cu doi oameni pentru transferuri, cu Marius Iorga și cu Luana (n.r. — Luana Rednic, fiica antrenorului): ''Eu aleg jucătorii. Luana are licență de vreun an și jumătate, în Belgia. Sunt sigur că toți jucătorii care au venit la echipă vor aduce un plus și randamentul va fi mai bun decât al celor care au plecat'', a mai spus Mircea Rednic.

Dinamo și-a prezentat și achizițiile pentru noul sezon, portarii Victor Rîmniceanu, Vlad Muțiu, feroezul Leo Bartalsstovu, olandezul Romario Kortzorg, Vlad Olteanu, camerunezul Patrick Ekeng, Paul Batin, Sergiu Hanca și Valentin Lazăr.

''Au plecat 11 jucători și au venit 9. Au plecat doi portari și au venit alți doi, plus șapte jucători de câmp. Cred ca a fost o perioadă bună de pregătire pentru noi, mai puțin incidentul cu jucătorii de la națională. Am avut jocuri amicale, le-am dat posibilitatea tuturor sa joace'', a mai spus Rednic.

Rednic are însă probleme de lot pentru meciul de duminică împotriva lui FC Botoșani, patru titulari neputând juca deoarece sunt suspendați, potrivit Agerpres.

"Patru dintre titularii de anul trecut, sau trei plus Lazăr, nu vor juca în meciul cu FC Botoșani, pentru că sunt suspendați. Avem un singur accidentat, Romario (n.r. — Kortzorg), care a venit cu o contractură, dar va fi apt pentru următoarea partidă. Am apelat la jucători de la echipa a doua, la Dima, Tîrcoveanu și Costache, care se vor afla pe banca de rezerve. Mai avem două meciuri acasă, în sezonul regulat, și vreau să luăm cele 6 puncte", a declarat antrenorul dinamovist.

Meciul Dinamo — FC Botoșani se va disputa duminică, 14 februarie, de la ora 19,00, în etapa a 24-a a Ligii I.

Dinamo se află pe locul 3 în clasament, cu 41 de puncte, în timp ce FC Botoșani este 9, cu 26 de puncte.

Mai multe articole despre:
Dinamo Mircea Rednic