MENIU

Mircea Lucescu se află într-o situaţie critică, după meciul 100 în grupele Ligii Campionilor

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu şi echipa lui, Şahtior Doneţk, se află într-o situaţie critică după ce formaţia ucraineană nu a reuşit să strângă niciun punct în primele trei etape din grupele Ligii Campionilor.

Rezultatele Şahtiorului în grupă:

Real Madrid - Şahtior 4-0
Şahtior - PSG 0-3
Malmo - Şahtior 1-0

Il Luce a declarat, miercuri seară, că Şahtior Doneţk va trebui să câştige returul cu Malmo la o diferenţă de două goluri, apreciind că formaţia ucraineană este mai bună decât echipa suedeză.

"Ne-am creat multe şanse în prima repriză, dar Malmo s-a apărat foarte bine şi apoi a marcat. Am avut ocazii de a egala, dar meciul nu s-a desfăşurat aşa cum ne-am dorit. Am pierdut meciul la mijloc. În retur, pe teren propriu, avem nevoie de o victorie la o diferenţă de cel puţin două goluri, noi suntem echipa mai bună", a declarat Lucescu, citat de Mediafax.

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa suedeză Malmo, într-un meci din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor, al 100-lea pentru tehnicianul Mircea Lucescu în principala competiţie intercluburi din Europa.

Golul a fost marcat de Rosenberg, în minutul 16.

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu Liga Campionilor