MENIU

Mircea Lucescu, ŞOCAT în UCRAINA. "E imposibil să joci FOTBAL!"

Mircea Lucescu

MIRCEA LUCESCU. Evenimentele din Ucraina vor avea repercusiuni și asupra campionatuluide fotbal. Returul va începe pe 28 februarie, iar Şahtior Doneţk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, ar trebui sa joace pe 2 martie, la Kiev, cu Dinamo.

MIRCEA LUCESCU, care o pregătește de aproape 10 ani pe Şahtior Donețk, este şocat de ceea ce se întâmplă la Kiev.

"Da, am văzut și eu ce se întâmplă la Kiev, e absolut incredibil! Nu îmi vine să cred! Eu știu că noi vom juca primul meci de 2 martie, la Kiev, însă dacă aceste proteste vor continua nu cred că ne vom mai deplasa. E aproape imposibil să joci fotbal în aceste condiții. Sunt șanse mari ca returul să fie amânat dacă lucrurile nu se vor așeza", a spus MIRCEA LUCESCU pentru FANATIK.

Despre incidentele din capitala Ucrainei a comentat și fostul dinamovist Marius Niculae, care în acest moment evoluează la  Hoverla, formație ce ocupă locul 15 în competiția internă.

"Am citit pe internet ceea ce se întîmplă în Ucraina. Am văzut că lucrurile sînt extrem de grave, dar nu știu dacă se va amîna sau nu campionatul. Noi nu vorbim în vestiar cu jucătorii ucraineni despre problemele de la Kiev! Sincer, nu cred că se vor amâna toate partidele, poate doar cele din capitală. Vom vedea ce va fi în perioada următoare. Personal, nu mă simt în pericol", a spus Marius Niculae.

În acest moment, în campionatul din Ucraina activează 7 jucători români:  Răzvan Cociș, Marius Niculae, Cristi Oros și Alexandru Dandea la Hoverla Zakarpattia, Lucian Burdujan la Tavria Simferopol și Eric Bicfalvi și Florentin Matei la Volîn Luțk.