MENIU

Mircea Lucescu a DEZVĂLUIT de ce continuă la Şahtior în contextul politic Ucraina - Rusia

Mircea Lucescu va debuta în această seară în grupele Ligii Campionilor, în partida pe care Şahtior o va disputa în deplasare, cu Athletic Bilbao.

Tehnicianul în vârstă de 69 de ani a vorbit, în direct la Realitatea TV, despre motivele ce îl determină să meargă mai departe pe banca ucrainenilor, deşi contextul politic al acestei ţări cu Rusia este unul foarte delicat.

"Ce m-a determinat să rămân, ce motivaţii mai am în această situaţie? Pasiunea şi responsablitatea. Există întotdeauna oferte pentru un om cu succes, dar am ales să stau aici.

Eu cred că am mai multe meciuri în cupele europene decât Mourinho, cred că am 180, ceea ce înseamnă mult. Cei din Vestul Europei au avantaje. Se mută numai la echipe ce sunt deja calificate în grupe. Eu au această posibilitatea, chiar să treacă de grupe, spre deosebire de echipele din Est.

Astfel de momente de golie sunt foarte multe. Pentru suporteri contează imaginea internaţională. Pentru un antrenor sunt alte meciuri ce îţi dau satisfacţie, decât ridicarea unui trofeu deasupra capului", a spus Mircea Lucescu.

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu Şahtior Ucraina