MENIU

Mihai Stoica, după meciul ROMÂNIA-FRANŢA: "Nu te baza pe iconițe. Încearcă cu Keşeru"

EURO 2016. Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a reacţionat pe Facebook, după meciul FRANŢA - ROMÂNIA, de pe Stade de France.

FRANŢA - ROMÂNIA. EURO 2016."Oricât de bine ar juca Chiricheş (unde-s ăia care-l criticau după amicalul cu Ucraina?), oricâte comoții ar suferi Braveheart Pintilii, dacă te-ai decis să-l schimbi pe cel care a alergat cu centrul de greutate al echipei în spate, Florin Andone, nu te baza pe iconițe. Încearcă cu Keseru! Știe cum stă treaba prin Franța. (...) Părerea mea", a scris Mihai Stoica pe reţeaua de socializare.

"Și încă o mențiune. Săpunaru, impecabil. Chiar dacă e antistelist", a adăugat el.

FRANŢA-ROMÂNIA. Cioloş, "relatare" de la EURO 2016: "Oficialii francezi din tribune au cam tremurat"

EURO 2016. PROGRAMUL COMPLET al Campionatului. Când mai joacă ROMÂNIA

FRANȚA ROMANIA. Presa internațională, după debutul EURO 2016: Subestimezi România pe riscul tău

FRANŢA - ROMÂNIA. EURO 2016. Echipa Franței a învins naționala României cu scorul de 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, în meciul inaugural de la EURO 2016.

Olivier Giroud (57) și Dimitri Payet (89) au marcat pentru gazde, iar Bogdan Stancu (65 — penalty) a înscris golul României.

România va juca următorul meci la EURO 2016 pe 15 iunie, cu Elveția, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va întâlni Albania, pe 19 iunie, la Lyon.

EURO 2016. Franţa - România 2-1. GHINION pe final de meci. Start curajos de turneu pentru România