MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. Veste BOMBĂ care îi bucură pe toţi fanii lui MICHAEL SCHUMACHER

<p>Michael Schumacher</p>

MICHAEL SCHUMACHER a fost scos din coma, joi, de medicii de la spitalul din Grenoble. MICHAEL SCHUMACHER a început un program de recuperare, răspunzând instrucţiunilor medicilor şi a reuşit să clipească, notează telegraph.co.uk.  

MICHAEL SCHUMACHER. Starea lui MICHAEL SCHUMACHER este tot mai buna, astfel ca scoaterea din coma va continua.

In cazul in care ar fi reactionat negativ, medicii ar fi marit doza de sedative pe care i-o administreaza lui MICHAEL SCHUMACHER.

"Daca reflexele lui MICHAEL SCHUMACHER functioneaza, vor urma noi teste pe care doctorii le vor face", a declarat Heinz Peter Moecke, de la Clinica din Hamburg.

Ziarul  L’Equipe relatează că fostul campion de Formula 1 a început de lunea trecută o serie de teste neurologice şi că MICHAEL SCHUMACHER a răspuns pozitiv, de fiecare dată.  Fostul sportiv a fost ţinut în comă artificială, după ce s-a accidentat grav pe pârtia de schi.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul campion de Formula 1 a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila.