MENIU

Messi, aproape de Premier League? Ar urma să câştige peste 100 de milioane de euro/an

Lionel Messi va juca aproape sigur în El Clasico, sâmbătă, în direct la Digi Sport 1, însă presa de azi nu mai e interesată de accidentarea argentinianului, ci de posibilul transfer al acestuia.

Potrivit Daily Star, citat de As, decarul Barcelonei este cu fiecare zi care trece mai aproape de Premier League. Problemele mari pe care le are cu fiscul din Spania sunt principalul motiv pentru care sud-americanul vrea să plece de pe Camp Nou, însă sursa citată susţine că şi salariul pe care englezii sunt dispuşi să i-l ofere reprezintă un argument extrem de puternic, scrie Digisport.ro.

Concret, Chelsea, Manchester United, Arsenal şi City sunt interesate toate de posibila achiziţionare a lui Messi şi i-au pregătit acestuia un salariu pe măsură: cel puţin 20 de milioane de euro/an. Dar, mai important, Messi ar pătrunde pe o nouă piaţă, unde şi-ar putea vinde mult mai scump drepturile de imagine. În prezent, argentinianul câştigă aproximativ 60 de milioane de euro anual (salariu, publicitate, marketing), iar agentul său e convins că în Anglia veniturile ar putea creşte la peste 100 de milioane de euro.

Mai multe articole despre:
Premier League Lionel Messi fotbalist