MENIU

Mesajul unui oficial UEFA înainte de derby-ul din această seară: “Nu știu dacă FCSB e Steaua!”

Fost internațional și actual oficial al UEFA a declarat înainte de derby-ul României din această seară, că nu este sigur dacă echipa care evoluează acum în Liga 1 este adevărata Steaua.

Ionuț Lupescu, fostul internațional român și actual membru UEFA, a declarat că în acest moment nu poate spune sigur dacă FCSB este adevărata Steaua, deoarece nu a văzut actele și nu se poate pronunța în acest sens.

“Nu știu dacă FCSB e Steaua pentru că nu am văzut actele, dar e păcat! Cluburile mari, și mă refer aici la Dinamo, Steaua, Rapid, nu mai sunt principalele surse în campionatul românesc de a da jucători pentru echipa națională. Iar din acest aspect are de suferit campionatul. Automat fotbalul românesc. Închipuiți-vă ca Bayern și Borussia să fie la retrogradare… Ar fi dramă!

Dacă n-avem cluburi de tradiție sus avem o problemă. Nu diminuez deloc meritul Viitorului, CFR-ului. Le respect foarte mult. Un campionat serios și atractiv pentru toată lumea trebuie să fie cu echipe mari.”, a declarat Ionuț Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

Întrebat și despre ce le răspunde oamenilor când este întrebat despre situația actuală a fotbalului din România, Ionuț Lupescu a fost tranșant.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
lupescu fcsb steaua derby uefa