MENIU

Mega-scandal! Suporterii maghiari ai lui Sepsi, jigniți fără motiv, pe un stadion de lângă București

Scandal uriaş înaintea meciului Juventus Bucureşti-Sepsi Sf. Gheorghe, în play-out-ul Ligii I la fotbal. Potrivit ProSport, cu o jumătate de oră înainte de fluierul arbitrului, chiar de la staţia de amplificare a stadionului s-au putut auzi vulgarităţi, cuvinte xenofobe şi incitare la violenţă la adresa maghiarilor.

Conform TelekomSport, organizatorii au difuzat, în timp ce echipele au ieșit la încălzire, o parodie a melodiei "Doamne, ocroteşte-i pe români", plină de vulgarităţi și mesaje xenofobe:

"Sus îi Iancu pa statuie şi le dă la unguri m***

Doamne ocroteşte-i pe români.

"În Campia Nordica, vin c-o bomb-atomică

Doamne ocroteşte-i pe români

Doamne f***-va pă tăţi şi scăpăm de greutăţi

Doamne ocroteşte-i pe români".

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a declarat la TelekomSport, că observatorul partidei trebuie să sesizeze comisiile de disciplină. "Este dezgustător dacă lucrurile stau aşa! E dezgustător că mai există astfel de oameni!" a declarat Vochin.

În replică, directorul executiv al Juventus București a declarat, pentru gsp.ro. că vina aparține crainicului stadionului, care ar fi pus, "din greșeală", un alt stick. "Observatorul partidei va face un raport, iar cazul va ajunge cel mai probabil la Comisia de Disciplină", a confirmat Paul Terteleac pentru GSP.ro.

Echipa din Sfântu Gheoghe și-a luat revanșa pe teren, invingând pe Juventus București cu 2--0. 

Mai multe articole despre:
Juventus Viktor Orban Sepsi alegeri ungaria