MENIU

Medaliaţii de la Campionatul Naţional de Judo pentru Seniori. Cine sunt cei 20 de câştigători

S-a lăsat cu premii în prima zi a Campionatului Naţional de Judo pentru Seniori. Peste 20 de sportivi au fost medaliaţi astăzi. În total, în cele două zile de competiție vor fi acordate premii în valoare de 100 de mii de lei. Vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo, Alina Dumitru, a fost cea care l-ea acordat medaliile sportivilor. 

La categoria 57 de kilograme feminin, Oana Nicolăescu a luat aurul. Argintul a fost luat de judoka Paula Gliga. Iar Anamaria Huţanu şi Alexandra Stere au luat bronzul. La categoria 63 de kilograme, locul întâi a fost ocupat de Ştefania Dobre, urmată de Ilaria Toma, Lavinia Lioveanu şi Andreea Florian. Iar la 70 de kilograme, judoka Olga Severin a cucerit aurul şi le-a surclasat pe sportivele Florisa Horvath şi Cosmina Lambescu.

"Campionul naţional, Andrei Guşă, i-a felicitat pe campionii zilei.

"Mă bucur pentru toţi prietenii mei care au câştigat şi pentru toţi sportivii valoroşi de astăzi. Judo promoveaza niste valori deosebite si cred ca lumea o sa se uite la acesti sportivi si o sa faca o corelare cu ce au vazut pe tatami si acele valori. poate o sa invete ceva sper. Pentru mine tot timpul campionatul naţional a insemnat foarte multă emoţie. Chiar mai mult decat campionatul european sau modial"

La masculin, s-a dat bătălia pentru categoriile 73 şi 81 de kilograme. La prima categorie, aurul a ajuns la Marcel Cercea, în timp ce argintul a fost luat de Dan Fâşie de la CSM Oradea. Iar bronzul a fost luat de Alexandru Răzvan Bodea şi Alexandru Raicu. La 81 de kilograme, sportivul Teodor Băldean a terminat competiția pe primul loc, urmat de VLad Vişan, Bogdan Pop şi Denis Mititelu. Pentru premiul întâi, sportivii au primit două mii de lei. Pentru argint, o mie de lei. Şi cinci sute de lei pentru fiecare medalie de bronz. 

 
Mai multe articole despre:
Cluj măsuri judo medalii campionat catastrofă