MENIU

Măsură fără precedent luată de Carmen Dan. Ministrul Afacerilor Interne a făcut anunțul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a scris pe pagina sa de Facebook, referitor la tema stadionului Dinamo, că după ce a sesizat DNA în urmă cu o lună, în zilele următoare va iniţia şi o acţiune în instanţă.

"Astăzi am avut o nouă întâlnire cu grupul de lucru al #MAI pe tema stadionului Dinamo. După ce în urmă cu 30 de zile am sesizat DNA, în zilele următoare vom iniţia şi o acţiune în instanţă. Subiectul rămâne în atenţia mea pentru că îmi doresc ca stadionul Dinamo să fie modernizat, iar acest obiectiv este unul prioritar pentru noi. Mergem mai departe!", a scris ministrul de Interne pe pagina sa de Facebook.

La finele lunii mari, Carmen Dan anunţa că va cere desfiinţarea asocierii dintre Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti şi că va iniţia demersuri către ANAF pentru accelerarea procesului de insolvenţă.

Fostul preşedinte al Consilulului de Administraţie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, pe 10 mai, că a ajuns la o înţelegere cu Clubul Sportiv Dinamo astfel încât stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare să poată fi reconstruit în vederea Euro 2020.

Omul de afaceri susţinea că a acceptat propunerea Clubului Sportiv, iar actuala arenă va fi scoasă din contractul de asociere semnat între cele două părţi, prin intermediul unui act adiţional, a notat Mediafax.

Mai multe articole despre:
stadion dinamo carmen dan