MENIU

Lucian Bute. Ce şanse are de a reveni în topul boxului mondial

Lucian Bute

Lucian Bute va boxa, duminică, ora 04.00 (ora României), împotriva britanicului James DeGale, pentru recuperarea centurii IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute, 35 ani, pornește cu șansa a doua în meciul de  la Videotron Centre din Quebec, astfel că la Stanleybet el are o cotă de peste patru ori mai mare față de cea a adversarului său. DeGale, 29 ani, a primit cotă de 1.16, Bute, 5.00, iar un egal, 25.0. Pe lângă cotele pentru câștigător, iubitorii sportului cu mănuși pot paria și pe numărul total de runde sau pe decizia arbitrilor (unanimă/majoritară) .

BUTE - DEGALE. Anunțul lui Lucian Bute înainte de marele meci LIVE

Ar putea fi ultimul meci important al carierei lui Bute și poate ultima sa șansă la recuperarea titlului pierdut, în 2012, în fața conaționalului lui DeGale, Carl Froch. De atunci, Bute a mai boxat de trei ori (2 victorii, 1 înfrângere), dar niciunul dintre meciuri nu a fost pentru un titlu mondial. DeGale are un stil asemănător cu al românului și nu ascunde că vrea să încerce un KO, în timp ce Bute este încrezător în experiența sa.

Cifrele celor doi: Bute (32 victorii/25 KO, 2 înfrângeri), DeGale (21 victorii/14 KO, 1 înfrângeri).

Mai multe articole despre:
box Lucian Bute James De Gale