MENIU

Lovitura verii pentru Real Madrid! Jose Mourinho, înapoi pe Santiago Bernabeu?

Jose Mourinho

Real Madrid a ratat toate obiectivele în acest an. Ultimul, duminică, după ce Barcelona a câştigat la Atletico Madrid, 1-0, iar catalanii au triumfat în La Liga.

Prin urmare, preşedintele Florentino Perez se gândeşte la înlocuirea antrenorului Carlo Ancelotti. Printre variante, şi Jose Mourinho, portughezul de pe banca lui Chelsea. Lusitanul i-a mai pregătit pe "albi" în perioada 2010-2013.

"Ideea e că Realul caută acum un alt antrenor. Asta se întâmplă în momentul în care Realul nu câştigă. Real a vorbit cu Julen Lopetegui (FC Porto), Jurgen Klopp, Rafa Benitez şi Jose Mourinho (Chelsea). Oficialii Realului i-au contactat pe cei 4 pentru a vedea ce disponibilitate au aceştia pentru a prelua echipa. Mourinho a refuzat imediat propunerea.

Dintre cei 4 de mai sus, unii spun că Benitez ar fi favorit, alţii îl dau pe Lopetegui. Klopp încă nu a dat un răspuns, în timp ce pentru Zidane este prea devreme să preia prima echipă a Realului", a declarat jurnalistul Guillem Balague, pentru "Revista de La Liga", citat de digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Jose Mourinho