MENIU

LOVITURĂ grea pentru Ilie Năstase după scandalul de la Fed Cup. Nu credea că va păţi aşa ceva

Într-o conferință de presă desfășurată înaintea meciului dintre România și Marea Britanie, din Fed Cup, Năstase a fost întrebat ce părere are despre faptul că Serena Williams este însărcinată. ''Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!'', a putut fi auzit Năstase spunând de către jurnaliști.

În alt doilea incident, în setul secund al meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, la scorul de 2-1 pentru româncă, Ilie Năstase, căpitanul nejucător al României, a avut o discuție cu arbitrul de scaun, a intervenit apoi și supervizorul ITF, iar Năstase a fost trimis în tribună, pentru ca apoi să fie evacuat din incinta terenului.

Pentru toate acestea, Ilie Năstase este INTERZIS la Wimbledon! Preşedintele All England Club, Philip Brook, a confirmat că Ilie Năstase nu va fi invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon.

"Ceea ce a făcut, trebuie să spunem, acţiunile lui nu au fost foarte bune şi le condamnăm. În ceea ce priveşte Loja Regală, el nu o să primească anul acesta o invitaţie", a declarat Brook, potrivit The Guardian, preluat de Dolcesport.

Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a fost şi mai tranşant decât preşedintele Philip Brook când a venit vorba de Ilie Năstase, precizând că fostul tensimen va fi oprit la porţile complexului de la Wimbledon dacă va încerca să intre cu bilet.

Mai multe articole despre:
Ilie Năstase