MENIU

Lovitură grea pentru FCSB-ul lui Gigi Becali: Armata îşi face echipă. Care este primul pas

<p>Gigi Becali</p>

Lovitură grea pentru Gigi Becali. Scandalul cu Armata pe marginea numelui, a siglei şi a palmaresului prinde contur. Clubul Sportiv al Armatei Steaua face primul pas spre redeschiderea secției de fotbal și spre îndeplinirea uneia dintre cele mai mari dorințe ale fanilor celei mai titrate echipe din România. 

"CSA Steaua București redeschide porțile Centrului de Fotbal pentru copii și juniori

Acțiunea de selecție a copiilor și juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 și 16.00 – 19.00.

La selecție sunt așteptați, în echipament sportiv, copiii născuți între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toți trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care se certifică faptul că sunt apți pentru efort fizic, pentru a putea susține probele de efort impuse", a scris conducerea CSA Steaua, într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Dacă proiectul Armatei va fi unul serios, iar echipa va parcurge toate etapele până în prima ligă, atunci Gigi Becali va rămâne doar cu brandul FCSB şi cu palmaresul din 2003 încoace, de când a preluat frâiele echipei.

"Steaua" este şi va fi şi atunci proprietatea Armatei.

Mai multe articole despre:
Steaua armata fcsb