MENIU

LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO. Ce părere au cehii despre echipa lui Gigi Becali

LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO. FCSB va întâlni Viktoria Plzen, în returul turului 3 preliminar din Champions League, de la 21:15. În tur scorul a fost 2-2, după ce roş-albaştrii au fost conduşi de două ori, dar au reușit să revină prin Budescu și Teixeira. LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO.

LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO. Jurnaliştii cehi tratează cu atenție acest duel. Pe lângă subiectele din conferințele de presă ale celor două formații, cehii și-au îndreptat privirile și către un fotbalist din echipa FCSB, conform gsp.ro.

Este vorba despre Filipe Teixeira. În lipsa lui Budescu, mijlocașul este considerat unul dintre cei mai periculoși oameni, fiind pus pe aceeași treaptă cu Denis Alibec. LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO.

LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO. Cehii scriu că fotbalistul care în octombrie împlinește 37 de ani este pentru a 3-a oară la Plzen, unde a mai jucat cu Petrolul și Astra. De fiecare dată a ieșit învingător. Pentru ploieșteni chiar a marcat în acel 4-1 de poveste. LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO.

Mai multe articole despre:
LIVE VIKTORIA PLZEN - FCSB LIVE VIDEO