MENIU

VIDEO BLOG | Simona Halep, calificare muncită în optimi la Cincinnati! A acuzat probleme fizice

Simona Halep (locul 4 WTA) debutează azi, de la ora 18:00, în turneul de la Cincinnati, SUA, direct în turul al doilea. Românca are meci cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (locul 43 WTA).

UPDATE 20:19 Victorie pentru Simona Halep, scor 3-6, 7-5, 6-4! Românca a muncit peste două ore, având probleme la piciorul stâng.

În runda următoare la Cincinnati, Simona Halep (locul 4 WTA) va juca împotriva învingătoarei din partida Daria Kasatkina (Rusia, locul 41 WTA) – Madison Keys (SUA, 18 WTA), care va începe în jurul orei 23:00.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cele mai importante puncte și comentariul în timp real vor putea fi urmărite pe realitateasportiva.net.

Halep și Alexandrova se vor înfrunta în premieră în circuitul WTA. În primul tur, jucătoarea din Rusia a trecut fără probleme de spaniola Carla Suarez Navarro, scor 6-4, 6-1.

Simona e favorită certă în acest meci: Alexandrova e în premieră pe tabloul principal al competiției de la Ohio, în timp ce Halep a bifat trei finale în ultimii patru ani, la Cincinnati.

Iată ce a declarat Simona Halep înainte de a debuta la Cincinnati:

Piciorul este OK, am făcut tratament în aceste zile, după ce m-am retras de la Toronto. Nu am jucat încă pentru a vedea cum mă simt. Am fost motivată să dau 100% la Toronto, am avut meciuri bune și grele. Nu am atins nivelul meu maxim de joc, dar am fost bucuroasă de modul în care am jucat. Mi-a părut rău că a trebuit să mă retrag, dar a trebuit să am grijă de corpul meu”