MENIU

VIDEO | Am ratat o șansă de aur! România, egalată în prelungiri de Norvegia

România și Norvegia au încheiat la egalitate pe Arena Națională, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020. Aproximativ 30.000 de copii i-au susținut pe 'tricolori' din tribune, reușind un record la nivel mondial în meciurile oficiale.  

UPDATE 23:45 Am ratat o șansă de aur! România, egalată în prelungiri de Norvegia! S-a încheiat 1-1, după reușitele lui Mitriță (62') și Sorloth (90+2').

Golurile pot fi văzute pe site-ul realitateasportiva.net!

George Pușcaș a ratat un penalty în minutul 52.

România irosește șansa de a urca pe locul 2 în grupă, după ce Suedia și Spania au remizat, scor 1-1, la Stockholm. 'Tricolorii' rămân la un punct în spatele suedezilor.

Pentru a obține calificarea la EURO 2020, România are nevoie de o victorie cu Suedia, pe teren propriu, și de un egal cu Spania, în deplasare.

FRF a anunțat că au fost 29.854 de copii pe Arena Națională, un record la nivel mondial într-un meci oficial.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cu 13 puncte, România ocupă locul al treilea în grupă. Norvegia este pe poziția a patra, cu 10 puncte. Nordicii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa calificării.

Ținând cont că am terminat meciurile ușoare și că, în partidele cu adversarele care contează avem doar un punct, după acel 2-2 pe terenul Norvegiei, suntem cam în aceeași situație.

Programul meciurilor rămase de disputat:

 

  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)
Meci decisiv pe Arena Copiilor

UEFA a interzis accesul suporterilor la partida cu Norvegia, dar FRF a obținut permisiunea de a aduce copii sub 14 ani, cu un însoțitor la un grup de 10 copii.

Vor fi peste 30.000 de copii pe Arena Națională. În plus, a fost organizată o vizionare publică, în Parcul Mihai I, cu intrare prin Bulevardul Charles de Gaulle.

Meciul România - Norvegia este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 21:45.