MENIU

VIDEO | Victorie pentru CFR Cluj cu Celtic! Campioana României merge în primăvara europeană

CFR Cluj s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League, după ce a învins-o pe Celtic Glasgow, scor 2-0, pe teren propriu. 

UPDATE 21:44 Final de meci! CFR Cluj - Celtic 2-0 (Burcă 49', Djokovic 70'). Campioana României s-a calificat în 16-imile de finală ale Europa League.

Golurile pot fi văzute pe site-ul realitateasportiva.net.

UPDATE 21:22 GOL pentru CFR Cluj! 2-0! A înscris Djokovic în minutul 70. Ardelenii se gândesc deja la primăvara europeană.

Reușita poate fi văzută pe site-ul realitateasportiva.net.

UPDATE 21:02 GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Andrei Burcă în minutul 49.

Ciprian Deac a executat impecabil un corner, iar fundașul a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap.

Golul poate fi văzut pe realitateasportiva.net.

UPDATE 20:42 Pauză la Cluj-Napoca! CFR și Celtic sunt la egalitate, scor 0-0. 

Totodată, Rennes o conduce pe Lazio cu 1-0. În aceste condiții, CFR Cluj merge fără emoții în faza următoare a competiției.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Campioana României are două variante pentru calificarea în primăvara Europa League. Un punct cu Celtic îi asigură prezența în șaisprezecimi.

CFR merge mai departe și dacă Lazio nu o bate pe Rennes, în celălalt meci din grupă.

Celtic e deja calificată, Rennes nu mai are șanse.

”E clar că vrem toți să ne calificăm. Nu mai contează ce va fi. A fost cea mai grea jumătate de an din cariera mea. Dacă ne vom califica, cred că va fi un mic miracol, la fel cum va fi un miracol dacă vom încheia anul pe primul loc în Liga 1”, a spus Dan Petrescu.

Celtic a venit la Cluj fără Forster, Brown, McGregor, Edouard şi Christie. Antrenorul Neil Lennon a anunțat că a venit să câștige.

„Este o lună aglomerată şi acești jucători au nevoie de minute, aşa că este varianta ideală de a le oferi acestor jucători motivaţia de a juca şi ei.

Suntem aici să fim competitivi, am venit să câștigăm. Am avut o campanie fantastică și știm că trebuie să respectăm competiția. Suntem foarte mândri de ce am realizat până acum şi vrem să terminăm campania la cel mai înalt nivel.

Este ideal pentru noi că am ajuns la ultimul meci din această campanie fără presiune”, a spus Neil Lennon.

Meciul CFR - Celtic este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 19:55.