MENIU

LIGA I. Decizie SURPRIZĂ pregătită de LPF pentru LIGA I

Gino Iorgulescu

LIGA I. Liga Profesionista de Fotbal intentioneaza sa amane reluarea campionatului din cauza vremii extreme din Romania. Liga I ar fi trebuit sa se reia pe 14 februarie, cu restanta Steaua - Concordia Chiajna.

LIGA I. Stadioanele echipelor din LIGA I sunt impracticabile in acest moment, din cauza nisnorilor din ultima perioada, iar situatia nu pare a se schimba pana la reluarea campionatului. Astfel, Gino Iorgulescu, presedintele LPF, se gandeste serios sa amane reluarea campionatului cu una sau mai multe saptamani. Etapa a 20-a din LIGA I , prima completa, este programata pe 22 februarie, dar Steaua ar trebui sa joace pe 14 si 18 februarie restantele cu Concordia Chiajna si "U" Cluj.

ANM anunta ca ninsorile vor continua, astfel ca amanarea reluarii campionatului devine inevitabila, mai ales ca pe multe stadioane din tara nu s-a intervenit nici pentru indepartarea zapezii depuse pana acum.

LPF ar putea solicita o derogare din partea FIFA si UEFA pentru ca LIGA I sa se joace pana la sfarsitul lunii mai, profitand de faptul ca nationala Romaniei nu s-a calificat la Cupa Mondiala din Brazilia.