MENIU

Liga Campionilor. Recordurile lui Cristiano Ronaldo. Wolfsburg, a 31-a echipă căreia îi dă gol

Real Madrid s-a calificat spectaculos în semifinalele Ligii Campionilor, după victoria, 3-0, cu Wolfsburg, de marţi seară. În tur, spaniolii pierduseră, 0-2, în Germania.

Toate golurile "albilor" au fost înscrise de Cristiano Ronaldo, care a ajuns, astfel, la 16 goluri marcate în acest sezon de Champions League.

Wolfsburg a devenit a 31-a echipă împotriva căreia CR7 înscrie în UEFA Champions League și a patra din Germania, după Borussia Dortmund, Bayern Munchen și Schalke 04.

Echipele împotriva cărora a marcat Ronaldo în UCL: Milan, Liverpool, Atletico Madrid, FC Copenhaga, Borussia Dortmund, APOEL Nicosia, Auxerre, Inter, Dinamo Kiev, Juventus, Manchester United, Bayern, Tottenham, Marseille, Porto, Lyon, Roma, Zurich, Wolfsburg, Malmo, Ludogorets, Schalke, Galatasaray, Man. City, CSKA Moscova, Basel, Ajax, Arsenal, Chelsea, Sporting, Șahtior.

În același timp, Ronaldo a devenit marți seara primul fotbalist din lume care înscrie cel puţin 15 goluri în două sezoane diferite de Ligă. Vedeta Realului se simte excelent pe Bernabeu: în 35 de meciuri de Ligă, portughezul a punctat de 39 de ori, conform digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Real Madrid Cristiano Ronaldo