MENIU

Liga Campionilor. Jose Mourinho, reacţie ciudată după meciul cu Sevilla. Şi-a atacat propriul club

Jose Mourinho

FC Sevilla a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Manchester United, în cea de-a doua manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, şi s-a calificat în sferturi, după ce primul meci s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În partida de marţi seară, Wissam Ben Yedder a marcat ambele goluri ale învingătorilor, în minutele 74 şi 78, în timp ce Romelu Lukaku a redus din diferenţă, în minutul 84.

Jose Mourinho consideră că eliminarea din Liga Campionilor nu este un capăt de țară.

"Toată lumea este responsabilă. Când pierdem, pierdem împreună. Asta e o regulă universal valabilă. Am o parte importantă de vină. M-am pierdut cu firea, probabil am făcut niște greșeli. Suntem dezamăgiți, dar nu trebuie să dramatizăm. Nu este sfârșitul lumii.

Nu am ce să le reproșez băieților mei. Au făcut tot ce a depins de ei. Au încercat, au pierdut, iar acum trebuie să se gândescă la meciul următor din campionat.

Nu e nimic nou pentru acest club. Am fost și eu în această poziție de două ori. Când eram la Porto am eliminat United din Ligă. Același deznodământ a fost și când antrenam Real Madrid", a declarat Mourinho la finalul partide cu Sevilla, preluat de gsp.ro.

Mai multe articole despre:
Manchester United Mourinho