MENIU

Liga 1. Un antrenor din campionatul nostru i-a făcut "murături" pe stelişti, după meciul cu Man City

Umilința Stelei în fața lui Manchester City, 0-5 în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, l-a determinat pe Leo Grozavu, antrenorul Botoşaniului, să-i facă "murături" pe elevii lui Reghecampf.

”Nu e nicio aroganţă la adresa Stelei sau a lui Reghe. E doar felul de a descrie situaţia din fotbalul românesc. Suntem cu toţii nişte murături. După meciul de aseară cu City au revenit şi ei printre muritori, printre pământeni. Suntem nişte murături. Asta este valoarea fotbalului românesc. Aţi văzut ce s-a întâmplat aseară cu Manchester City. Noi suntem nişte murături mai mici, alţii la rândul lor sunt nişte murături mai mari”, a spus Grozavu, care, etapa trecută, a fost învins cu 0-2 acasă de Steaua.

"Am fost dezamăgiţi dupa meciul cu Steaua, pentru că puteam mai mult şi chiar dacă Steaua la nivel naţional e o echipă valoroasă, cu mai multă atenţie puteam mai mult. Am revenit la realitatea zilelor noastre, să ne confruntam cu pământenii. Aţi văzut ce s-a întâmplat aseară. Şi ei au trebuit să revină cu picioarele pe pământ şi să se confrunte cu pamântenii din campionatul României”, a mai spus Grozavu, preluat de Digisport.

Mai multe articole despre:
Steaua leo grozavu