MENIU

Liga 1. Moment important în campionatul nostru, în respect faţă de Regele Mihai

Regele Mihai

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai, care a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 96 de ani.

De asemenea, jucătorii şi antrenorii vor purta banderole negre, se precizează într-un comunicat publicat, joi, pe site-ul lpf.ro: "Liga Profesionistă de Fotbal este profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale, Regele Mihai al României. Contribuţia deosebită a Majestăţii Sale la dezvoltarea sportului românesc ne obligă şi mai mult să cinstim memoria celui care a condus România în anii grei dinaintea şi din timpul celui de-al doilea Război Mondial, conform Mediafax.

În conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 870 / 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 Betano din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră".

În acest an calendaristic, în Liga 1 se vor mai desfăşura două etape din sezonul regulat, a 21-a, între 8 şi 11 decembrie, şi a 22-a, în perioada 15-18 decembrie.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, în jurul orei 13:00, la reşedinţa sa din Aubonne, Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

Mai multe articole despre:
Liga 1 regele Mihai