MENIU

Liga 1. Gigi Becali l-a jignit din nou pe Gică Hagi. Ce a spus despre Viitorul

Patronul FCSB-ului, care contestă la TAS titlul câştigat de Viitorul lui Gică Hagi, l-a jignit din nou pe "Regele" fotbalului românesc. "Gică nu are echipă să treacă de turul 3 preliminar, în Liga Campionilor", a spus Becali.

Gigi Becali susține că Hagi va putea face performanță în Europa abia peste 5-6 ani și promite să pună umărul la creșterea clubului nașului său, prin sumele achitate pentru transferuri și prin procentele păstrate din vânzarea ulterioară a jucătorilor.

”N-ar trebui să investească, pentru că nu are cum să ajungă în grupele europene, are două tururi de trecut. Nu vreau să mă dau eu mare expert în fotbal, dar la ora asta Gică nu are echipă să treacă de turul 3. Astra putea, că e cap de serie, noi putem, dar el nu are echipă pentru asta.

Îi spulberă echipele cu care vor juca. Toate echipele sunt foarte grele. Noi Steaua ne putem bate cu ele, dar ei nu. Gică o să facă performanță peste 5-6 ani, atunci când mai câștigă bani și poate întări echipa, îi mai dau eu bani pentru un jucător, îi mai dau din procente”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Liga 1 Hagi