MENIU

Liga 1. Dezvăluiri de la un tehnician: cum dă Gigi Becali un antrenor afară.Îl sună şi-l întreabă...

<p>GIGI BECALI</p>

Sorin Cîrţu, care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB în urmă cu 6 ani, a povestit la Digisport cum l-a dat latifundiarul afară.

Seara, se ruga de tehnician să nu plece, pentru ca a doua zi dimineaţă să-l sune şi să-l anunţe că i-a găsit înlocuitor.

"Erau meciurile astea cu Dinamo, cu Rapid, care s-au pierdut atunci şi eu ştiam ce înseamnă asta pentru Steaua. Aşa că am zis să iau totul pe mine. După meciul ăla cu Rapid, am vorbit cu jucătorii şi Gigi a aflat şi m-a sunat să-mi spună să nu cumva să-l las. Bine, mă, hai să mai încercăm o dată.

A doua zi m-am dus la teren, am făcut antrenament şi după ce am plecat de la stadion mi-a dat telefon. "Că ce faci, frate?" Cum vorbeşte el... "Cum stăm cu banii?", m-a întrebat. N-ai tu nicio datorie la mine, doar ce ţi-am muncit.

Dar mi-am dat seama imediat ce vrea. Ai găsit pe cineva, ai rezolvat ceva? Mi-a zis că da şi am spus ok, că oricum eu voiam de aseară să plec. Şi l-a adus pe Olăroiu. Necula a stat pe bancă, dar Olăroiu decidea. Oli a venit cu nişte bani şi i-a liniştit pe băieţi. Dar nici treaba asta cu Oli nu am înţeles-o, de ce nu s-a implicat mai repede?! Bine, apoi a şi plecat după finala Cupei", a povestit Cîrţu pentru sursa amintită.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali fcsb