MENIU

Liga 1. Astra - Dinamo 1-1. Şumudică a făcut circ la ultimul derby din sezonul regulat

Astra - Dinamo, 1-1, a fost marcat de incidente, pe finalul primei reprize. Marius Şumudică a acuzat că a fost lovit în cap de o brichetă, aruncată din galeria "câinilor", însă reluările TV au demonstrat că tehnicianul gazdelor a exagerat.

Şumi a fost lovit în brațul stâng și, după câteva secunde, s-a prins cu mâna de partea dreaptă a capului, acuzând o lovitură acolo. ”Simularea” lui Șumi, cu care a încercat să-l impresioneze pe arbitrul Marcel Bârsan, i-a atras criticile băncii dinamoviste.

"Eu am vrut să atrag atenția să nu se mai arunce cu brichete. I-am zis lui Dănciulescu să le spună fanilor să se liniștească, pentru că el are influență. Suporterii lui Dinamo m-au aplaudat când am înjurat Steaua, apoi m-au făcut țigan și au înjurat Rapidul. M-au lovit apoi cu o unghieră în față.

S-au aruncat o grămadă de obiecte. Păcat că nu a aruncat cineva cu vreun ghiul, să mă aleg și eu cu ceva. Unii suporteri aveau ochii cam tulburi, nu știu din ce motiv. Altul avea ochii în două direcții, nu știam dacă îmi zice mie ceva sau unui coleg de-ai lui", a spus Marius Şumudică pentru televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
Dinamo Astra Sumudica