MENIU

Liderii clasamentului ATP au făcut spectacol la Indian Wells. Djokovic și Nadal, show, dar şi emoţii

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari, învingându-l mai greu decât se aștepta, cu 2-6, 6-1, 6-2, pe americanul Bjorn Fratangelo, după o oră și 46 minute de joc.

Mai puțin concentrat în primul set, Djokovic a fost surprins de Fratangelo, numărul 149 mondial, însă sârbul și-a revenit și a câștigat fără probleme următoarele două seturi.

În turul următor, Djokovic îl va avea ca adversar pe germanul Philipp Kohlschreiber (nr.27), care l-a învins fără drept de apel, cu 6-0, 6-1, pe americanul Denis Kudla.

Spaniolul Rafael Nadal, al patrulea favorit la Indian Wells, a avut un meci destul de greu împotriva luxemburghezului Gilles Muller, de care a trecut cu 6-2, 2-6, 6-4, după mai bine de două ore de joc, sub privirile miliardarului Larry Ellison, patronul turneului de la Indian Wells, potrivit Agerpres.

Nadal se va lupta pentru un loc în optimile de finală cu compatriotul său Fernando Verdasco, care a profitat de abandonul adversarului său din turul secund, slovacul Martin Klizan, în primul set al partidei programate duminică.

Japonezul Kei Nishikori s-a calificat la rândul său în turul al treilea la Indian Wells, impunându-se în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, în fața lui Mihail Kukushkin, din Kazahstan.

Mai multe articole despre:
Nadal Indian Wells Djokovic