MENIU

Jucătoarele de la Naţionala de handbal, premiate la Guvern. Cioloş: Vă asigur de tot sprijinul meu

Handbalistele de bronz ale lumii au fost premiate la Guvern. Campioanele noastre, în frunte cu Valentina Elisei şi golgheterul Cristina Neagu vor primi fiecare 60.000 de lei, din partea statului. Premierul Dacian Cioloş le-a transmis fetelor că e convins că se vor califica la Jocurile Olimpice.

Update. Premierul Dacian Cioloş a ţinut să le felicite pe handbaliste şi le-a transmis următorul mesaj:

"Vreau să vă asigur de tot sprijinul. Sunt convins că o să vă calificaţi la Jocurile Olimpice şi că o să veniţi cu rezultate foarte bune. Felicitări şi vă mulţumesc", a spus premierul Cioloş. 

Festivitatea de premiere a sportivelor şi a colectivului tehnic, care au obţinut locul III la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, Senioare, desfăşurat în Danemarca, a avut loc la Palatul Victoria, la ora 13:00, scrie Mediafax.ro.

Pentru premierea sportivelor, Guvernul are, pe ordinea de zi, spre aprobare, un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2015.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Mai multe articole despre:
guvern premii bani echipa naţională de handbal