MENIU

LOVITURA VIEŢII. Câştig FABULOS la PĂCĂNELE

Primavara aceasta incepe cum nu se putea mai bine pentru un jucator din Braila, care in cursul saptamanii trecute a reusit sa castige peste 55.000 de euro.

Mă însor și-mi iau o casă!”,  a exclamat un tânăr din Brăila care, miercuri, 26 martie 2014, a intrat cu 100 lei în agenția Stanleybet din P-ța Dorobanți și, după ce a jucat la aparatul Mega Jackpot, a ieșit cu 55.000 de euro mai bogat.

Întrebat de ce a ales aparatul conectat la sistemul național Mega Jackpot, jucătorul a precizat: „Aveam 100 de lei pe care vroiam să-i joc la aparate. Destinul a făcut să nimeresc la  aparatul Mega Jackpot. Am văzut valoarea Mega Jackpotului dar nici măcar o secundă nu m-am gândit că aș putea câștiga chiar eu. Am înmărmurit pur și simplu când am văzut pe ecranul aparatului cele 5 maimuțe, semn că am câștigat Mega Jackpotul.”

Acest premiu vine la doar 9 zile după ce un brașovean a câștigat premiul Mega Jackpot și a plecat acasă cu peste 70.000 de euro. Astfel, valoarea totală a Mega Jackpoturilor acordate în România depășește 12 milioane de lei.

 „Practic acest sport de aproximativ  9 ani de zile, de când Stanleybet a deschis prima agenție în Brăila, fiind pentru mine o modalitate plăcută de a-mi petrece timpul liber.” a declarat câștigătorul. „Cu banii câștigați vreau să mă însor și să-mi fac o casă.” a adaugat  tânărul brăilean, al 35-lea câștigător Mega Jackpot.

Banii i-au fost înmânați de însuși Campionul Mondial la Skandenberg și Amabasador al Mega Jackpotului, Ion „Iron” Oncescu.