MENIU

Italianul Totti a anunţat cât timp va mai juca

Francesco Totti (AS Roma)

Veteranul Francesco Totti, de la clubul italian de fotbal AS Roma, şi-a anunţat intenţia de a mai juca încă doi ani în Serie A, într-un mesaj de felicitare trimis de ziua fostului său coechipier Daniele Conti, relatează Reuters, citat de Agerpres şi Digisport.

Totti, 39 ani, şi-a petrecut întreaga carieră la Roma, unde a debutat în 1992, în timp ce Daniele Conti, 37 ani, a părăsit clubul roman în 1999 pentru a se alătura echipei Cagliari, unde a devenit recordman all time al meciurilor jucate pentru gruparea sardă.

''Începi să îmbătrâneşti... Am auzit că te antrenezi să devii antrenor...Eu mai joc încă doi ani, aşa că dacă vrei să joc pentru tine, voi veni'', a scris Totti în mesajul său către Conti.

Totti, care a devenit căpitanul Romei în 1998, a disputat 592 meciuri în Serie A şi este al treilea jucător pe lista all time, după Paolo Maldini (647) şi Javier Zanetti (615). Totti a revenit pe teren, după o accidentare suferită în septembrie, în meciul de sâmbătă în care Roma a remizat cu AC Milan (1-1).

Francesco Totti, absent de aproape patru luni din cauza unei accidentări la o coapsă, a revenit pe teren în egalul Romei cu AC Milan din ultima etapă a turului de campionat din Serie A. Veteranul capitolinilor a fost introdus pe teren în minutul 70.

Mai multe articole despre:
Francesco Totti Totti