MENIU

Irina Begu, lăudată de Serena Williams: "Acum înțeleg de ce a jucat atât de bine"

Deşi a pierdut în faţa Serenei Williams în semifinalele turneului WTA de la Roma, Irina Begu a fost lăudată de tenismena americană.

La conferinţa de presă susţinută după meciul de sâmbătă, 14 mai, Serena Williams a avut doar cuvinte de apreciere pentru Irina Begu. Deşi cele două s-au întâlnit pentru prima dată în circuit, sporiva americană a mărturisit că a fost impresionată de jocul tenismenei din România.

"Nu mai jucasem cu Begu, e o adevărată luptătoare", a declarat Williams. "A fost un joc foarte intens, pentru că şi ea a fost agresivă, întâlneşte mingea foarte devreme. Nu ştiam la ce să mă aştept de la ea. Acum înţeleg de ce a jucat atât de bine", a adăugat aceasta, potrivit digisport.ro.

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de americanca Serena Williams, liderul mondial, cu 6-4, 6-1, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari.

Finala de simplu va fi una americană, Serena Williams urmând să joace împotriva compatrioatei sale Madison Keys (21 ani, 24 WTA).